Organizacija prireditev

Elektronski naslov: prireditve@zavod-ksb.si

VSTOPNICE

Vstopnice za prireditve praviloma prodajamo v predprodaji in uro pred vsako prireditvijo. Vstopnice so na razpolago v sprejemni pisarni. Čas za nakup je od 9. ure zjutraj do 17. ure zvečer (ob ponedeljkih do 15. ure) ter ob sobotah med 11. in 15. uro. Prav tako lahko vstopnice naročite po telefonu 02-80-55-356, pri čemer delavcu zavoda sporočite tudi svoje podatke, da vas ob morebitnih spremembah lahko obvestimo.

SPREMEMBE PROGRAMA

Med letom lahko zaradi upravičenih vzrokov pride do spremembe programa, četudi le-te se zgodijo največkrat neodvisno od nas organizatorjev.
V primeru, da smo za neko prireditev že prodali vstopnice v predprodaji, denar vrnemo v naslednjem tednu.

FOTOGRAFIRANJE IN SNEMANJE

Fotografiranje in snemanje je dovoljeno samo v dogovoru z upravo zavoda. Ta se z vsako skupino posebej pogovori; mnoge skupine fotografiranja oziroma snemanja niti ne dovolijo.
Ko pa je dogovor za tako dejavnost sklenjen, velja, da se fotografiranje in snemanje opravi na čim manj očiten način, predvsem na začetku oziroma na koncu prireditve (nameščanje, priprava, podelitve ipd). Med nastopom je fotografiranje za izvajalce programov največkrat moteče.

ZAMUJANJE

Če zamudite pričetek prireditve, vas vljudno prosimo, da počakate prvo priložnost, ko se program prekine (ploskanje) in takrat vstopite. Delavci zavoda imajo navodilo (služba hostes), da med izvajanjem programa ne smejo spuščati gledalcev v dvorano. Pri gledaliških predstavah to velja za odmore med dejanji.

 

PARKIRANJE IN MOBILNI TELEFONI

Pred gradom Slovenska Bistrica so urejene parkovne površine v okviru modre cone.
Parkirate lahko tudi na parkirišču ob nekdanji tovarni Crouzet (nasproti gradu) in na brezplačnem parkirišču ob Čopovi ulici.
Vljudno vas naprošamo, da mobilne telefone pustite doma ali pa jih pri vstopu v prireditvene prostore izklopite.